Wie zijn wij

Gestion bestaat uit een klein team van professionals met een groot netwerk van experts. We stellen ons graag even aan je voor:
profielfoto esther rijnders administratiekantoor krimpen

ESTHER RIJNDERS

Is Register Belastingconsulent (RBc)
Esther is de belastingconsulente bij Gestion. Door haar studie en jarenlange ervaring is ze helemaal thuis in alles wat te maken heeft met belasting. Elke aangifte kun je met een gerust hart aan haar overlaten. Ze heeft jarenlang in de accountancy gewerkt. Ook voor een jaarrekening of financiële rapportage draait ze haar hand dus niet om.

Ze duikt graag in fiscale vraagstukken. Esther beantwoordt al je vragen, maar geeft ook advies op eigen initiatief. Vooruit kijken kan ze goed. Ze vindt het fantastisch om bij te kunnen dragen aan het groeiproces van een onderneming. Ga dus gerust met haar in gesprek over de planning van je bedrijfsfinanciën voor de toekomst.

Haar vakkennis houdt ze bij middels permanente educatie bij het Register van Belastingadviseurs. Zo is ze altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Geluk gaat boven verdiensten, meent Esther. “Maar het een hoeft het ander niet te bijten. Het gaat erom dat je leven klopt, dat de verhouding privé en werk goed is.” En daar helpt ze ondernemers graag bij.
profielfoto robert boekhoud administratiekantoor krimpenerwaard

ROBERT BOEKHOUD

Master of Science (MSc) in Finance
Robert zorgt ervoor dat je online boekhouding jaarrond lekker loopt. Mét natuurlijk na elk boekjaar een degelijke jaarrekening. Hij is je steun en toeverlaat bij de automatisering van je boekhouding. Met plezier beantwoordt hij al je vragen hierover.

Robert heeft de opleiding Accountancy genoten en vervolgens zijn Master in Finance behaald. Een fijne toevoeging van expertise in het team van Gestion.

Om even uit de cijfers te zijn, doet Robert in zijn vrije tijd aan fitness. Ook houdt hij van gezelligheid in zijn leven; hij drinkt dan ook graag een biertje met zijn vrienden. Robert heeft een brede interesse in cijfers én mensen. Hij kijkt dan ook altijd uit naar nieuwe ontmoetingen met ondernemers. Aangenaam!

Fiscaal advies op maat

Omdat we een klein administratiekantoor zijn, heb je altijd een vast contactpersoon bij ons die precies weet wat er in jouw bedrijf omgaat. De administratie, dat zit sowieso wel goed bij Gestion; controleren en corrigeren zit in ons bloed.

De meerwaarde die wij graag geven aan onze klanten, is het advies op maat. Wij zoeken voor je uit welke fiscale mogelijkheden er precies voor jouw onderneming zijn. Gestion denkt actief mee wanneer er financiële tegenslagen zijn – of juist voorspoed, want ook daarin kan fiscaal advies een belangrijke rol spelen.

Wij zijn financiële fixers: we laten niet los totdat het geregeld is

Netwerk van experts

Wij hebben korte lijnen met verschillende fiscale en financiële experts, zodat we voor elk vraagstuk een professionele uitkomst vinden. Gestion onderhoudt zakelijke relaties met:
 • CMBC zakennetwerk 2
  Hoek en Blok accountants 2
  Lint notarissen 2
  Register belastingadviseurs 2
 • rijnvis notarissen 2
  Snelstart 2
  Van velden assuratie hypotheekadvies 2
  click active internet en media webdesign

Wat zeggen andere over Gestion?

Kom meer te weten over wie wij zijn en wat wij voor uw administratie kunnen betekenen
OVER GESTION
Copyright © Gestion Administratiekantoor
users linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram